Voorbereiden: 20 min. – Bereiden 30 min.
Benodigheden: hapjespan
Ingrediënten, 4 personen:
3 el zonnebloemolie
150 gr uien, in ½ cm ringen snijden
2 tenen knoflook
1 stengel citroengras, kneuzen met een vijzel en daarna verdelen in 4 stukken
1 rode, 1 groene en 1 gele paprika’s, in 1cm repen snijden
10 à 15 gr rode curry pasta, afhankelijk van hoe pittig je het wil hebben
500 gr verse tomaten, van vellen ontdaan en in 8 parten snijden
100 ml water
2 tl zeezout
Een ei per persoon
Kruidenolie:
2 el zonnebloemolie
2 blaadjes kaffir lime blad, fijngehakt
1 tl korianderzaad
1 tl komijnzaad
Garnering:
1 à 2 el limoensap
2 el grof gehakte koriander
1 el lente ui
Desgewenst 1 el Thaise basilicum
1 el creme fraiche
Bereiding: