€12.50 – €14.50
Bún thịt nướng
Bún thịt nướng
Niets gaat boven deze koude noedelsalade met daarover warm geroosterd vlees afgemaakt met verse kruiden, pinda’s, een zuurtje van daikon/peen en vissausdressing. In Hanoi heet dit gerecht overigens Bún chả.
Normaal wordt dit gerecht geserveerd met verschillende bereidingen van varkensvlees maar ik serveer het dit keer met geroosterde stukjes kippendij in charsui kruiden + gemarineerd gehakt van kip en kippenhuid als kaantjes:
Voor vrijdag en zaterdag a.s. om 16.00 tot 17.30u serveer ik:
Bún thịt nướng
OF
Voor de vegetariërs heb ik:
Portobellos gemarineerd met honing, sriracha, citroengras, sesamolie, sojasaus. Deze worden daarna gegrild.
Geserveerd met
– Noedelsalade
– Verse kruiden, koriander, munt, Thaise basilicum
– Vissausdressing (bij kip) / Sojasausvinaigrette (bij vegetarisch)
– Zuur van papaya/rettich/peen/rode chili
– Lente-uiolie
– Geroosterde pinda’s
– Krokante kippenhuid (bij kip)
Ophaaldag | Vrijdag, Zaterdag |
---|---|
Menu Voorkeur | Bún thịt nướng, Portobello |