€12.50 – €14.50
Chả Cá Lã Vọng – Vis met kurkuma, dille en lente-ui
Komende week neem ik jullie mee naar de magische stad Hội An waar ik voor het eerst kennis maakte met Chả Cá Lã Vọng – Vis met kurkuma, dille en lente-ui.
Wat ik zo bijzonder aan dit gerecht vind is de smaakcombinatie; de vis is dan licht zoet en opeens wordt het heel hartig door de hint van trassi, licht fris door het zoet-zout en zure van de vissausdressing en de toch redelijk aardse kruiden combinatie van kurkuma met een mengsel van dille en lente ui erbij.
Voor donderdag 14 en vrijdag 15 oktober serveer ik:
Chả Cá Lã Vọng (€ 14,50)
Vis met kurkuma, dille en lente-ui
Geserveerd met:
– Rijstvermicelli met lente-ui olie
– Tafelsalade (IJsbersla, taugé, peen, komkommer, thaibasilicum, munt, koriander)
– Vissausdressing
– Peen-Daikon zuurtje
– Geroosterde pinda’s
Voor de vegetariërs (€12,50)
Portobello paddestoel en tofu gemarineerd met citroengras en koenjit
Geserveerd met:
– Rijstvermicelli met lente-ui olie
– Tafelsalade (IJsbersla, taugé, peen, komkommer, thaibasilicum, munt, koriander)
– Sojasaus vinaigrette
– Peen-Daikon zuurtje
– Geroosterde pinda’s
Ophaaldag | Donderdag, Vrijdag |
---|---|
Menu Voorkeur | Vis, Vegetarisch |