€14.50
Biefstuk ÓF Gamba’s met zwarte peper saus
Black Pepper saus heb ik leren proeven en maken in Singapore. Het wordt daar meestal met krab bereid. Als je ooit in Singapore terechtkomt, dan moet je echt niet weggaan zonder dit geproefd te hebben. Ze hebben twee versies met de krabben; éen dus met black pepper en de andere met chilisaus. Zelf vind ik de chilli crab te ‘snotterig’ naar mijn zin en minder smaakvol dan de black pepper crab. Deze zwarte pepersaus heeft zoveel lagen; eerst de heerlijke geur dan proef je de umami en daarna pas de hitte.
Komende week krijgen jullie deze saus met biefstuk of met gamba’s geserveerd.
Let wel; de saus is lekker pittig, niet zo pittig zoals bij de Thaise curries bijvoorbeeld maar wel pittiger dan wat je gewend bent te eten bij mij.
Voor donderdag 25 en vrijdag 26 maart kook ik:
Biefstuk met zwarte pepersaus (€ 14,50)
met uien en paprika
ÓF
Gebakken gamba’s (€ 14,50)
3 stuks, dwars door midden gesneden zodat je de kop, schaal en staart nog wel ziet, met uien en paprika
Geserveerd met:
Ophaaldag | Donderdag, Vrijdag |
---|---|
Menu Voorkeur | Gambas, Biefstuk |