Dit is wat ik het allerliefste doe: food consultancy!
MidTown is afgelopen week opengegaan met een door mij ontwikkelde menukaart!
Verschillende Aziatische street food gerechten uit Thailand, China, Japan, Korea Maleisië en natuurlijk Vietnam! De combinatie van creatief met smaak bezig zijn en dit uitwerken naar een haalbaar en werkbaar proces is mij zo op het lijf geschreven!
Hoe verloopt zo’n proces? Eerst heb ik heel breed de opdrachtgevers laten proeven wat ik in gedachten had, daaruit werden een aantal gerechten gekozen. Daarna kijken wat er zoal op het eiland te krijgen is qua ingrediënten zoals specerijen en kruiden. Na een aantal proefsessies, aanpassen en optimaliseren hebben wij onze gerechten aan het grote publiek laten proeven op de Kerstmarkt van Pietermaai en…. we ontvingen alleen maar lof!
Daarna ging alles in een sneltreinvaart; het menu definitief maken, nog wat laatste aanpassingen aan de recepten en het inwerken van de koks. MidTown is open en de feedback is dat het eten geweldig is dus wat kan ik mij nog meer wensen!
Zoek je ook een menu of wil je je huidige menukaart een impuls geven? Bel!